09 december, 2006

Dag 304 - The real end!

Det var det, ett år av mitt liv bortkastat och överstökat. Idag är jag återigen en fri man.

Dock känns det inte som att jag tjänat av mitt straff och har ryggen fri. Utan jag ser på framtiden men en aning vånda men med stora skopor hopp.

Visst, jag är arbetslös. Visst gick jag miste om mitt livs kärlek och visst, jag är ju också hemlös.

Men varför mår jag då så jävla bra!?

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej. Hittade din blogg när jag sökte på aktiviteter i Kolmården. Det var "roligt" att läsa vad du skrivit, då jag inte kan läsa hur min sambo har det där inne, förutom i alla brev förstås. Ville bara säga att jag tycker att du var stark som klarade en lång tid där inne. För det är ju inte alltid så lätt. Men det är faktiskt ett helvete att vara ensam hemma med, som du säkert redan vet. Hoppas att ditt liv blivit ljust igen och att du slipper komma tillbaka dit. Ha det bra och var stolt över det du klarat av och allt du lärt dig där uppe.

19:32  
Anonymous Anonym said...

Tack, hoppas det löser sig för din Sambo! Behöver du stöd får du tips får du gärna höra av dig.

21:29  
Anonymous Anonym said...

Tjena mannen, ska ställa in mig om ett par dagar, de va underbart o hitta din blogg så här precis innan och den piggade upp lite =)

Hoppas de flyter på för dig nu...

Ta hand om dig

02:34  
Anonymous Anonym said...

Jag som skrev sist.. Alla som läser det här.. KOLMÅRDEN ÄR GULD SÅ NI VET!!!!

20:20  
Anonymous Anonym said...

Hej! Måste bara säga att det kändes lite bättre av att läsa din blogg. Min fästman är där nu och allt jag kan tänka på är hur han har det där borta. Vi är långt ifrån varandra och än så är inte samtycket klart så det känns verkligen tomt att inte få kunna prata med honom. Jag hoppas att allt går bra för dig nu och jag måste bara säga tack för att du gjorde denna bloggen!

00:11  

Skicka en kommentar

<< Home